Categories
bouw en wonen

Hoe krijg je je huisvloer elke dag in orde

Vloeren laten schuren

Huisvloeren zijn meestal een hobbel in de nacht voor huiseigenaren. Met behulp van deze eenvoudige tips voor woningverbetering kunt u uw huisvloer echter elke dag in orde krijgen. Blijf lezen om meer te weten te komen over hoe u uw huisvloer elke dag in orde kunt krijgen.

De vloer schuren voor optimaal onderhoud

De vloer is de basis van uw huis. Het is het gedeelte van de structuur dat de muren en het plafond omgeeft. Uw vloer moet twee keer worden geschuurd, een keer om eventuele ophopingen te verwijderen en vervolgens om grote stenen of stokken te verwijderen die zich tijdens de bouw en installatie op de vloer kunnen hebben verzameld. Een minimale hoeveelheid schuurwerk is nodig om aggregaat en ander vuil van de vloer te verwijderen. Echter, als u met andere huiseigenaren die grote beton werkploegen, kunt u overwegen het toevoegen van een derde schuurproces om de klus te klaren.

Om het meeste uit uw vloer te krijgen, is het belangrijk om het te schuren elke dag. Als u het alleen in het weekend of op feestdagen doet, heeft u misschien niet dezelfde hoeveelheid vuil en overtollige steen op de vloer die u bij andere gelegenheden ziet. De ideale tijd om het vloeronderhoud te doen is op de eerste dag van elke maand. Dit is wanneer de meeste aannemers worden ingehuurd en hun materialen beschikbaar zijn. U kunt de waarschuwingssignalen van met schimmel en roet besmeurde vloeren in huis negeren en in plaats daarvan een tapijtreinigingsmachine huren. Op deze manier hoeft u de vloeren niet twee keer schoon te maken, één keer voor het oppervlak en één keer voor de onderliggende gebieden.

Voordelen van het schuren van uw vloer

Ten eerste verwijderen we het kleinste steentje of aggregaat dat zich in de loop van het jaar op de vloer kan hebben verzameld. Dit is meestal ongeveer 12 mm in doorsnee. Dit proces van schuren verwijdert deze steen of steengruis zonder het onderliggende hout of weefsel te beschadigen. Vervolgens verwijderen we alle grote stenen of stokken die zich tijdens de bouw en/of installatie op de vloer kunnen hebben verzameld. Zelfs één keer schuren verwijdert deze kleinere stenen of stokken veel gemakkelijker dan wanneer de vloer met een betonmolen wordt geschuurd, wat zeer luidruchtig kan zijn en storend voor nabijgelegen huiseigenaren.

Tenslotte verwijderen we vuil of kleine steentjes die zich in de loop van het jaar op de vloer hebben verzameld. Dit is meestal ongeveer 6-8 mm in doorsnee. Ook deze worden verwijderd met een speciale kale-metaalschuurmachine, die het onderliggende hout of weefsel niet beschadigt, en veel gemakkelijker te bedienen is dan een betonmolen.

Houten vloer schuren door de vloerprofessionals

Als u een houten vloer heeft, moet u zeker overwegen een houten vloerschuurmachine in te huren. Deze staan bekend om hun nauwkeurige werk, het verwijderen van grote en kleine houtspanen en vastgeklemde stokjes, en opgehoopt organisch materiaal. Bekijk deze professionele houten vloerschuurmachines van Centerboard, Russo, en Top Wood Sander: Z-Serie: Dit is de koning onder de houten vloerschuurmachines.