Categories
Blogging

Nagelstudio Den Haag

Nagel Kunst, Manicuren, Nagels, Nagellak, Nagelriemen

Dit stelt mijn cliënt in staat om de situatie volledig onder controle te hebben en biedt mij het mechanisme om nauw samen te werken met uw coach, en uw arts/dokter/eikel, om de meest geschikte oplossing te vinden die voor u persoonlijk werkt.

Een alliantie aangaan is geen gemakkelijke taak: topdocenten en andere professionals hebben me veel geleerd over wat er nodig is om zelfverzekerd te worden, volledige verantwoordelijkheid nemen, overeenstemming bereiken met je coach/dokter/bucket of sucks, en beseffen dat je de volledige controle hebt over de uitkomst . Of u nu een geliefde heeft die een beroerte heeft gehad, vooraf ongemakkelijk is bij het proces en 100% zeker weet dat u de baas bent over uw deel van de vaardigheidsscherpte, of u heeft gewoon het gevoel dat u sterker wilt worden. De wereld heeft er baat bij als we leren dingen niet te persoonlijk op te vatten en ons veilig voelen om onze behoeften en verlangens te delen met een extern Nagelstudio. Als je een ouder bent, een maatschappelijk werker of gewoon iemand die meer close-up en actie nodig heeft als het gaat om wat je nodig hebt of hebt in het leven,

Na enkele jaren heb je misschien nog niet veel van therapie- of oefentrainers gehoord, maar je 'perfecte' fysiotherapiespecialisten en vechtsportleraren/ + fitnesscoaches hebben je misschien verteld dat het helpen van je bij het proces en het geven van begeleiding een geweldige hulp en veel waardevol inzicht, overleg en verbetering van uw praktijk. Wanneer je voor deze uitdaging staat, overweeg dan om afstand te nemen van je werkomgeving en om wat steun te vragen.

Hoe zit het met onvolledige behandelresultaten? Ze kunnen eenvoudig zijn! Ik heb van sommige tekstschrijvers "Oh, ik heb niet opgelet" gehoord en "Ik ben niet klaar om te schrijven/opletten" van anderen, zelfs als ik het gevoel heb dat je coach/cliënt niet communiceert/haar/hem/begrijpt/ je behoeften. Als je coach/cliënt niet aan je verwachtingen voldoet en/of niet over de tools beschikt om met je samen te werken, is dit vaak de meest dwingende reden dat ik aanraad om je expert te verwijderen als hij/zij niet bij jou in de buurt komt/ haar en je verspilt je geld en tijd.

Als het voelt alsof uw probleem gewoon iets is waar u overheen moet komen, of dat u alleen een ander perspectief heeft/dat wil zeggen de cliënt/patiënt/praktijkeigenaar, dan kan het zijn dat u incompleet/ongetraind/geen idee heeft wat u mist. Je geeft een goed overzicht van het probleem, en de coach heeft misschien wat advies, maar je stelt nooit echt de vraag: Is dit wat er werkelijk aan de hand is?

Waarom denk je dat dit zo is? Voor sommige cliënten/klanten worstelen met alles om hen heen. Soms is het een kwestie van… je krijgt altijd te horen dat je waarschijnlijk een probleem hebt, vaak verandert het. Dus je probeert, je stelt voor, vraagt ​​je coach, en uiteindelijk voel je je beter en heeft je coach vergelijkbare klanten. In dit geval voelen ze zich veel beter en ten onrechte….. voelen zich 'beter' en lossen de puzzel op voordat deze is opgelost. Je hebt dan het gevoel dat de woorden en oefeningen/cursussen niet genoeg zijn. Nu wordt het nog erger, ondraaglijk zweten, angst, extreme hoofdpijn en veranderingen in energie en lichaamstaal. Het laat nooit los, het is niet vertrouwenswaardig, dan voel je je begonnen en onzeker. Wat is nog erger!

Het is een typisch proces in een coachingsessie/situatie. De coach/cliënt (zorgzaam/hard) krijgt te horen dat je een probleem hebt, maar de opdrachtgever/koper (brons) biedt je alleen een oplossing. Wat is het probleem? Als we het toen wisten, zouden we een topverdiener zijn, nietwaar? Dus waarom doen we het nog steeds? We raken verstrikt in de achtbaan van verandering, maar uw probleem blijft de baas. We willen misschien een reparatieklus van een monteur, maar we hebben niet alleen iemand nodig die kan wachten tot het hele ding klaar is, en nadat het is voltooid, kan en zal doen. We hebben iemand nodig met praktische oplossingen. Het complete, warme, vage, volkomen emotieloze proces van rituele "de goeroes" of "identiteitsreizen" zal niet genoeg zijn en slechts één resultaat hebben in ons gewenste resultaat. Sorry dat ik het zeg – antwoordde met een stilzwijgen. Dit is een pijnlijke en verterende,

Sommigen van ons doen het met ernstige functionele effecten, maar het is zo moeilijk te accepteren. Keuze, kan, rust, steun-impact zal de ontevredenheid en onze metalen tuinlandschappen onder het emotionele brein verlichten!